Aici puteti citi intrebarile frecvente ce ni se adreseaza precum si raspunsurile la acestea. De asemenea puteti sa ne solicitati raspuns la alta intrebare sau relatati un caz deosebit si noi va putem sfatui.

Aici poti vedea si impresiile clientilor nostri

Apasa aici pentru a ne scrie fara a mai citi intrebarile / raspunsurile frecvente.
1. Proprietarul gajeaza la banca cu masina, banca vine si-mi ia masina?


2. Proprietarul (din acte) imi poate lua masina inapoi?

3. Firma care mi-a inscris masina da faliment si pierd masina?

4. Pot circula cu masina inscrisa pe numele unei persoane fizice domiciliata in alt stat mai mult de 90 de zile?

5. Pot fenta noua lege, ce se anunta devastatoare pentru posesorii de numere de Bulgaria?

6. Proprietarul poate radia masina?

7. Pot sa-mi dau seama din ofertantii de pe piata inmatricularilor la cine sa ma astept la surprize?

8. Politistii de la rutiera imi pot retine talonul?

9. Asigurarea civila (obligatorie) din Bulgaria nu este valabila in Romania?

10. Se plateste vama la inmatricularea in Bulgaria daca masina este adusa SH din UE?

11. Pot sa cumpar o masina inscrisa deja in Bulgaria si sa circul cu ea?

12. Se poate circula in Turcia cu masina inmatriculata pe firma?

13. Se poate inmatricula masina fara prezenta acesteia in Bulgaria?

14. Poti lua numere provizorii bulgaresti si sa circuli in Romania?

15. Poti inmatricula camioane in Bulgaria?

16. Pot sa ma feresc de tzeparii inmatricularilor?

17. Procura “pe viata” este nelimitata in timp?

Puteti citi mai multe despre tipurile de inmatriculari posibile in Bulgaria aici…

Mai jos aveti peste 500 de raspunsuri la intrebari puse de clienti…

 

Link-uri rapide:

Manager, Marc Vornicu

             

683 intrebari / raspunsuri pana acum.

 1. Iertati-ma ca va deranjez cu o intrebare dar sunt pitin speriat si am nevoie de un raspund de la dumneavoastra!!!!
  Printr-o cunostinta am ajuns in bulgaria la ruse sa achizitionez o masina sh tot acolo acel vanzator s-a ocupat de actele masini si pt 50 de euro in plus mi sa trecut numele meu pe talon si cartea masini!!!
  problema e urmatoare pe langa talon carte asigurate carete verde si itp nu mi s-a dat nici un contract/procura sau altceva!!!
  Acuma eu sunt speriat din cauza unor baieti care mi-au povestit multe…si ma gandesc sa strang bani sa o inmatriculez in romania… Eu asi avea nevoie de inca ceva acte!! CE ANUME??? Si cum sa i le cer cetateanului bulgar in asa fel incat sa imi intoarca spatele si sa refuze sa imi dea actele!!! VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU RASPUNSUL LA INTREBARE!!! MULTUMESC ANTICIPAT

  • Nu stiu in ce cunostinta ati avut incredere, dar el daca v-a dus acolo inseamna ca stia toata procedura si actele care trebuia sa le aveti la ora aceasta. De unde ati cumparat masina si cine v-a inmatriculat-o? O firma sau o persona fizica bulgara? In conditiile date, fara nici-un act la mana, nici in Romania nu puteti inmatricula masina. Chiar daca ati maslui un contract, va trebuie si dovada radierii masinii, pe care dvs nu aveti cum s-o obtineti. Faptul ca sunteti trecut in carte si talon nu va confera decat dreptul de utilizator, drept pe care l-ati fi avut si daca nu erati trecut in acte. In Uniunea Europeana, cu exceptia Regatului Unit, unde fiecare utilizator trebuie sa aiba asigurare suplimentara, orice masina se poate conduce, fara a fi titularul din acte, atata timp cat in baza de date a Interpol nu figureaza ca fiind in litigiu. Una este sa fii utilizator si alta sa fii reprezentant al autovehicului, care se face printr-un contract.

 2. zabet daniel

  sunt proprietarul unei masini (kia rio), inmatriculata in syria; cum pot sa scap de aceasta masina fara sa mai fie nevoie sa o duc in syria pe roti ? este posibil sa o inmatriculez in romania ?
  multumesc
  d.zabet

  • Sigur ca puteti s-o inscrieti in Romania, dar cu plata taxeleor vamale si a TVA-ului (se plateste pentru orice masina din afara spatiunului comunitar) si taxei de prima inmatriculare.

 3. daca detin o masina cu numere de anglia pot scoate nr de tol din germania

  • Pentru orice masina inregistrata definitiv intr-un stat european, puteti scoate doar numare de tranzit (galbene) de 5 zile din Germania.
   Numarele de tzol sunt doar pentru masinile inscrise in Germania.

 4. Ion Marina

  Pot fece o asigurare(obligatorie sau internationala) pentru masina inmatriculata in SUA, care sa-i permita sa circule in RO si UE?

  • Puteti doar daca aveti asigurare valabila de SUA.
   Aceeasi regula este pentru orice masina din afara UE, exceptand tarile care au conventie cu UE, cum este Elvetia si Norvegia.
   Daca exista o polita RCA valabila in tara in care este inscrisa masina, pentru a circula legal pe teritoriul UE trebuie cumparata o polita suplimentara RCA.
   Adica la asigurarea de baza se plateste suplimentar in orice tara UE o polita RCA pentru UE

 5. Buna ziua,

  Citeam pe site-ul dvs. detalii legate de inmatricularea in Bulgaria.
  Inteleg ca se ofera o procura, dar in cazul in care aceasta sociatate ajunge executata silit, care este moduin care se poate proteja ca bunul pe care il foloseste (in proprietatea societatii) sa nu fie ridicat?
  Cu aceasta procura se poate circula inafara tarii in care este inmatriculata masina?

  Va multumesc anticipat!

  • In aceasta sectiune la punctele 1, 2 si 3, gasiti raspunsuri la intrebarile dvs

   Pe langa procura exista si un contract de vanzare cumparare nedatat.
   Dpdv juridic veti circula ca si cu o masina de serviciu, avand o delegatie din partea firmei. Doar pentru Turcia trebuie tradus documentul si legalizat in limba turca. De la tara la tara, in tarile extracomunitare sunt reguli pe care trebuie sa va interesati in prealabil, daca doriti sa circulati cu actele in regula, respectiv procuri notariale, cum cer cei din republica Moldova.
   Oricum, in functie de unde doriti sa mergeti, timp de 5 ani (sau mai mult daca prelungim contractul) cat sunteti clientul nostru, va vom oferi orice este nevoie pentru a circula in legalitate oriunde. de asemenea veti fi asistat in relatia cu firmele de asigurare sau cu orice ofiacialitate din UE.

 6. ma puteti ajuta cu niste informatii referitoare la o masina inmatriculata pe bulgaria dar cu procura pe numele altei persoane de care nu stiu nimic? mentionez ca nu cunosc nici proprietarul bulgar, nici imputernicitul de pe procura…astept raspunsul dumneavoastra

  • Trimiteti-mi cartea de identitate si procura respectiva, scanate sau fotografiate pe email sa vedem ce putem face

 7. buna seara as dori sa imi spuneti si mie daca este posibil sa fac asigurare in rominia la un autoturism inscris pe numele meu in italia (aici se plateste o multime de bani)
  va multumesc anticipat

  • Masinile se asigura doar in tara in care sunt inscrise. Tot acolo se face si ITP-ul. Pentru a asigura masina in Romania, trebuie s-o aveti inmatriculata in Romania.

 8. Buna ziua.
  Doresc sa cumpar o masina din Romania care are deja numere de bulgaria. Proprietarul are o procura, si mi-a spus ca la randul meu imi va face mie o procura. Din ce am citit pe pagina dumneavoastra nu este in regula. Ce imi propuneti dumneavoastra ca cu toate ca nu este o masina scumpa, nu as dori sa am probleme in viitor.
  Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

  • Stimate domn,

   E de inteles ca la astfel de masini sa se incerce tranzactionarea asa, pentru ca alta solutie nu exista pentru a scapa de ele.
   Daca nu aveti incredere in informatiile pe care le-am postat pe site, pur si simplu mergeti si consulati un avocat si acesta cred ca va putea explica si dpdv juridic de ce procura la procura nu este valabila. Se gasesc si notari iresponsabili sau cointeresati care sa parafeze astfel de act. Nu-l va recunoaste nimeni, si mai ales firmele de asigurari, care astfel scapa de o paguba in cazul in care sunteti lovit de o masina cu RCA la ei.
   Doar titularul poate retrage si schimba beneficiarul procurii, ceea e imposibil atat timp cat masinile inmatriculate in felul acesta sunt si vandute in acelasi timp.

   Oferta cuiva care va propune o astfel de aberatie nu merita luata in consideratie, oricat de atractiva pare la prima vedere. Oricum, chiar si daca ati crede ca merita sa investiti intr-o reinmatriculare pe firma, in locul dvs nu mi-as pune sperante in astfel de persoana ca-si va respecta cuvantul vis-a-vis de drumul in Bulgaria pe care ar trebui sa-l faca pentru a putea intra dvs in legalitate.
   Dupa ce au luat teapa, cei mai multi dintre ei se desteapta dupa o anumita perioada si la randul lor vor sa paseze „pisica”. Cel putin sa-si suporte pacaleala si sa vanda masina (la pret) ca si cum n-ar fi inmatriculata, pentru ca in fapt asta este. Va doresc succes!

  • Buna seara.
   In primul rand va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra prompt. Dar m-ati inteles gresit. Eu nu am spus ca nu am incredere in ce spuneti dumneavoastra pe site. Mi se pare chiar interesant. Eu doresc sa stiu parerea dumneavoastra ca si specialist in aceasta problema, care este solutia cea mai buna care o pot face cu firma dumneavoastra ca sa intru in posesia acestei masini, in conditiile legale, ca sa nu am probleme in viitor. Deci care este propunerea dumneavostra privind achizitionarea acestui autoturism.
   Va multumesc.

  • Imi pare rau de neintelegere.

   Singura solutie viabila e sa faceti reinamtricularea masinii pe firma.
   Daca doriti s-o faceti prin firma noastra, spuneti-i persoani respective sa va trimita absolut toate actele care le detine scanate sau fotografiate si dvs dati FRW catre noi.
   Daca actele sunt ok, va trebui sa vina cu dvs la Ruse pentru a semna in fata notarului.

   Va sfatuiesc sa nu-i dati nici-un ban in avans.Inainte de a pleca la drum uitativa la buletinul lui
   Au mai fost si altii in situatia aceasta si respectivul s-a razgandit pe drum, iar banii dati avans nu stiu nici azi daca au fost recuperati
   In ziua stabilita nu plecati la drum decat dupa ce verificati ca are la el toate actele pentru a nu face drumul degeaba.

   Istoricum unei intamplari nefericite:
   Asteptam clientul sa vina de la Buzau cu o masina intr-o situatie asemanatoare.
   Au ajuns in Ruse si la notariat sa „descopere” ca nu are cartea mare a masinii la el.
   Urmai sa revina a doua zi pentru a face actele pe cheltuiala vanzatorului. La primul drum clientul nostru ii puse combustibilul pentru drum si chiar mai mult (doar ramanea masina la el, nu?!) si ii daduse vanzatorului 300 euro la plecarea din Buzau, asa ca arvuna.
   La iesirea din Buzau, unde au alimentat, s-a intalnit cu o persona la care „chipurile avea o datorie veche” si cica i-ar fi dat cei 300 de euro.

   Au mai revenit?!

 9. am o masina inmatriculata la ruse pe numale unui bulgar. am pierdut numarul din fata, ce pot sa fac?

  • Domnule Daniel,
   Se face o declaratie la politia judeteana Ruse de catre proprietarul din acte cu imprejurarile in care s-a pierdut sau furat numarul. Daca proprietarul este o firma, adminstratorul firmei face asta. Apoi se asteapta 7 zile lucratoare raspunsul, care vine direct la KAT (Politia Rutiera), dupa care se face reinamtriculare. Adica aceeasi procedura ca si la prima inmatriculare, doar ca nu se plateste asigurarea, daca este valabila si taxa ecologica. Se elibereaza alte numere si toate actele sunt schimbate. In cazul dvs, nu vad cum sa vi se rezolve problema, pentru ca masina nu mai este a bulgarului din ziua in care a inmatriculat-o.

 10. Buna ziua,ma intereseaza sa inmatriculez o masina cu volan pe dreapta de 1,9 diesel si 120 cp.Intrebarea mea este la ce costuri sa ma astept si cum se procedeza cu RCA-ul.
  Va multumesc.

  • Deocamdata pretul la asigurari difera de la companie la companie. La compania la care o sa va fac dvs RCA-ul nu e diferit la masinile cu volan pe dreapta. E posibil ca anul urmator, daca implementeaza toate firmele diferentierea (cred ca in functie de cate incidente vor avea cu aceste masini), probabil ca asigurarea va fi cu 20-30 % mai scumpa. Costurile inmatricularii sunt la fel (deocamdata) ca si la celelalte masini.

 11. buna ziua!eu am un mercedes classe A cu numere de Italia si as dori sa il inmatriculez in bulgaria.imi puteti spuna va rog ce acte sunt necesare,cat costa si cat dureaza.va multumesc frumos.la revedere.

  • In primul rand masina trebuie sa fie radiata din Italia!
   Despre restul gasiti toate informatiile pe site sau faceti o comanda si in cel mai scurt timp veti primi o oferta personalizata pe email.

 12. Buna ziua, am o masina inmatriculata in bulgaria , am procura pe numele meu, am si contractul de V-C deasemenea cartea si talonul masinii. Intrebarea mea este cum pot intra in legalitate cu impozitul…masina 100% nu este declarata, mentionez ca masina este inscrisa pe persoana fizica. Care ar fi costurile? Va multumesc.

 13. Mihaela Enache

  Stimate Domnule Vornicu,
  Am o intrebare pentru dumneavoastra, sau poate mai multe, numai ca necesita un raspuns destul de urgent, desigur pentru mine, nu pentru dumneavoastra…Este vorba dspre un Ford Focus, 2000cmc, din 2000, cu numere de export din Elvetia. Dorim sa o inmatriculam in Bulgatia, dar azi am aflat ca este necesara plata unei taxe si a unui TVA, pentru ca nu e din UE. In conditiile in care masina nu a avut un pret in actul de vanzare -cumparare, decat de 1 euro-simbolic, deoarece a fost un cadou pt. fiul meu-, la ce se aplica 10 si 20`procente? Masina are numere pana la sfarsitiul lunii iunie si a-si aprecia un raspuns din partea Dumneavoastra, cam cat credeti ca ar fi pretul pe care trebuie sa il platim , pentru inmatricularea acestei masini , prin firma pe care o conduceti!
  Cu respect, Mihaela Enache

  • Stimata Doamna,
   Dupa stiinta mea, nu se tine cont de factura ci se plateste dupa valoarea de catalog a masinii.
   Nu stiu sigur pentru ca procesul de inmatriculare il preluam dupa plata taxeleor vamale in Romania.
   Am incercat o data la o masina dusa din SUA sa platesc vama in bulgaria si dupa 2 saptamani ne-am lasat pagubasi.
   Ori persoana (bulgar) desemnata sa faca operatiunea nu s-a descurcat (ori a incercat sa-si opreasca din comisionul oferit de mine celor de la vama) justificand ca este pasat de la unul la altul in vama Ruse. De fiecare data am avut clienti care au platit vama si TVA ori in Germania ori in Romania si am echivalat actele. pentru cei care au platit in Romania le-am obtinut eu formularul T2L pentru export spre Bulgaria, ca apoi sa echivalez actele la un comisionar vamal din Ruse.

 14. Buna ziua…in urma cu 3 ani am primit o masina cadou..neavand permis de conducere am facut procura de vanzare individului cu care aveam o rel pe vremea aceea…intre timp masina nu a fost declarata la impozit…individual dupa 3 ani a venit acum sa ma stranga cu usa ca trb sa inscriu masina la circa financiare ca sa-i dau lui dreptul s-o vanda mai departe…dar el vrea intai sa-i dea dauna totala sa-si recupereze bani si dupa s-o vanda..dar pnt a face toate astea trb sa merg eu la circa sa declar masina ..masina a fost luata prin leasing ,noi am preluat masina de la un individ dar am platit tot ce trb la ea..eu apar pana si in ziua de azi in toate actele masinii….am tras de el sa mergem sa lamurim prob masinii sa scap de ea..nu vrea nici macar sa am lase s-o radiez..mentionez ca eu nu am absolut nici un act de la masina nici macar copie dupa procura pe c are i-am facut-o si refuza sa mi le dea…ce pot face???
  va rog ajutati-ma cu un rasp cu un sfat …
  multumesc frumos!

  • Stimata Dna/Dra,
   Sincer sa fiu nu am competenta sa va ajut cu vre-un sfat in cazul dvs. Daca era vorba de o masina inscrisa in Bulgaria…
   Am postat mesajul dvs pe site, in eventualitatea in care il citreste cineva cu cunostinte juridice, sau cineva care s-a lovit de ceva similar si vrea sa va indrume…

  • multumesc frumos!

 15. Buna ziua,
  Am cumparat din Germania un BMW 530D, an de
  fabricatie 2001. Cat ma costa inmatricularea in
  BG, si cat de sigur sunt in privinta actelor?

  Va multumesc,
  Doru

  • Costurile inscrierii in Bulgaria depind de cati kw are masina si cum vine la inmatriculare, pe roti sau pe platforma. Intrebarea din final este retorica. Oricine se ocupa de inmatriculari in Bulgaria v-ar raspunde pozitiv.
   Daca cititi cu atentie informatiile din site va puteti raspunde singur la intrebare.

 16. buna ziua am si eu o intrebare am un bmv 325 are putina rugina si arde becu la abs care sint conditile la masina sa poata sa treaca itp sa nu ajung in bulgaria sa fie o problema sa nu pot sa o inmatriculez are acte de austria si unde trebe sa vin cu masina VA MULTUMESC .

  • Daca masina dpdv vizual este ok, va trece RAR-ul bulgaresc! Trebuie in primul rand ca geamurile masinii sa fie intacte si fara folie aplicata, iar caroseria sa nu fie colantata cu nici-un abtipild.

 17. am cumparat o motocicleta yamaha yzf am facut contract cu omul iam dat toti bani neam intales la fata locului ca imi va trimite certificatul de radiere ….a trecut 2 lun i si nimic nu mil mai trimite cica are amenzi la primarie ….si nu ise da eu am toate actele certificat de inmatriculare contract si carte de inmatriculare a motorului intrebarea mea este ca pot sa fac daca nu imi va trimite certificatul de radiere pot circula cu el daca imi fac revizia si asigurarea fara sa il trec pe mine ….ajutatima sunt disperat

  • Din mesajul dvs nu reiese unde este inmatriculata motocicleta. Oriunde ar fi, daca aveti talonul, ITP-ul si asigurarea, puteti circula. Problema vine doar in caz ca va loveste cineva in trafic motorul si trebuie sa fiti despagubit, sau daca trebuie sa iesiti din tara.

 18. leu ovidiu

  am si eu o antrebare am o masina anmatriculata pe bulgaria la montana aseara mi sau furat numerele de anmatriculare ce trebe sa fac acum ?

  • Sunt tare curios, la fel ca si ceilalti care citesc aici, cum de ati ajuns in situatia sa ma intrebati pe mine asta, atata timp cat altcineva v-a inmatriculat masina!
   Vis-a-vis de problema dvs, sunt doua posibilitati. Daca masina este inscrisa pe firma si este inca in contabiliatetea acesteia (ceea ce ma indoiesc), managerul firmei face o declaratie la Politia Judeteana. Apoi se merge dupa 7 zile lucratoare la KAT (Politia Rutiera) si se scot alte numere. Atentie! Nu dupliocat. In Bulgaria in momentul in care s-a rupt sigiliul de la numarul din spate, acele numere nu mai sunt valabile. Numerele dvs probabil ca vor ajunge la o alta masina in Bulgaria (actualele numere furate, probabil ca sunt deja puse pe o alta masina asemanatoare cu a dvs care face ceva certat cu legea) doar peste niste ani buni. Daca masina este inscrisa pe persoan fizica bulgara, nu are cine sa va mai scoata alte numere, pentru in fata statului bulgar, persoana care v-a inscris masina nu mai este detinatorul acestei masini, atata timp cat el v-a vandut-o dupa inscriere. Singura posibilitate este reinscrierea masinii de la zero.

  • leu ovidiu

   ok va multumesc mult si cat mi-ati lua sa ami anscriu masina prin dumneavoastra actele le am de la masina este vb despre un audi 100 dizel din 93 2500 motoru

  • Va costa ca si o masina adusa din UE pentru ca se platesc toate taxele din nou, inclusiv taxa ecologica, cu conditia sa luati un rand de numere rosii si sa aveti actul de vanzare notarial din Bulgaria.

 19. va salut, am urmatoarea problema.vreau sa cumpar de la cineva o masina de 3000 cmc[115kw] inmatriculata in sua,cu numere de sua,pentru care proprietarul detine toate actele.as vrea sa o cumpar si sa o inmatriculez prin dvs.masina este ford taurus 2007.se poate? cat m-ar costa? multumesc.masina se afla in bucuresti

  • Stimate domnule Ciobanu, procedura dureaza intre 9 si 14 zile.
   Prima etapa:
   Inainte de a cumpara masina va sfatuiesc sa va interesati cat este vama si TVA-ul. Apoi cu cel putin 3 zile inainte de data la care doriti sa incepem procedura inmatricularii trebuie sa-mi trimiteti prin email actele masinii, contractul de vanzare cumparare, chitanta de vama si TVA si formularul formularul T2L de la vama romaneasca, eliberat pe numale celui care a facut vama (acesta trebuie pentru situatiile cand se exporta masina in alta tara decat cea in care s-a facut vama) si buletinul dvs scanate sau fotografiate. Daca nu va descurcati sau nu aveti timp cu formularul de la vama, va putem rezolva noi situatia.
   Se va face o programare la Sofia pentru omologare. Inainte de aceasta programare masina trebuie sa fie declarata ca intra in Bulgaria pentru comercializare (nu se inmatriculeaza si figureaza in contabilitate ca orice marfa, sau pentru uzul firmei. Pentru ce ne trebuie noua va fi a doua varianta.
   Cu actele in original dar si cu masina trebuie sa pleecati seara in Bucuresti spre Sofia. Veti fi insotit de catre delegatul firmei (roman) in Bulgaria. Din Ruse vi se va alatura angajatul bulgar care se ocupa de formalitatile de la Sofia. Inainte de plecare trebuie sa ne intalnim la biroul meu din Bucuresti sau Ruse sa semnam actele.
   In conditii normale dureaza o zi, dar se poate sa dureze si o zi si jumatate omologarea de la Sofia. Taxa oficiala este de 515 euro.
   Pana vin actele oficiale de la Sofia (termenul legal este de 7 zile lucratoare, uneori vin mai repede!) se pregatesc actele pentru vama. Indiferent daca a fost platit in alta tara UE, inclusiv Romania, comisonarea vamala se plateste. Comisonarul vamal echivaleaza actele.
   Etapa a doua: (inscrierea propru-zisa la Ruse)
   In etapa a doua se taxeaza ca si la inmatricularea unei masini adusa din UE. Transportul masinii comporta o discutie separata. Ea se face in patru etape Bucuresti – Giurgiu Giurgiu- Ruse, Ruse-Sofia-Ruse si Ruse-Bucuresti (cand masina este deja inmatriculata). Prezenta dvs nu este necesara. Daca nu doriti, sau nu puteti sa insotiti masina in procesul de inmatriculare va putem face o oferta de transport pentru predare-primire in Bucuresti. Trebuie sa mai aveti in vedere Rovigneta, care o cumparati din prima statie Petrom din Romania dupa inmatriculare.

   IMPORTANT: Masina trebuie sa fie pregatita pentru omologarea europeana!

   PS. Tarifele noastre le vom discuta la telefon sau „face to face” si nu uitati sa verificati cat costa vama si TVA pentru a vedea cat de rentabila este achizitionarea acestei masini.

 20. Buna seara !

  Am cumparat o masina dela un roman cu nr. bulgaresti. Vanzatorul a cumparat-o de la cel caruia bulgarul i-a dat procura. Cat costa reinmatricularea cu procura si contract de vanzare cumparare catre mine ?Auto nu mai are ITP si asigurare valabible,auto are 74Kw-100 cp.
  Multumesc.
  Cu stima,
  George

  • Stimate domnule George, sunt doua posibilitati legale de reinmatriculare:
   Sa vina cu dvs cel care are procura si impreuna cu delegatul firmei noastre sa incheie un contract de vanzare cumparare la notariat sau sa luati un rand de numere rosii si sa inmatriculam masina platind din nou taxa ecologica.
   De asemenea, avem doua variante de transport: cu numerele rosii pana la granita si platforma din granita si doi: cumpararea unei asigurari pentru un an, care oricum ne este necesara la inmatriculare (ramane valabila- se schimba doar numarul si titularul) si sa va fac itp-ul de care apoi nu va mai folositi pentru ca oricum trecem prin RAR si primim de acolo… inspectia pentru un an. Masina fiind la a treia mana mai mult ca sigur va va fi dificil sa-l gasiti pe cel care are procura. In plus va trebui sa-l convingeti cumva sa va insoteasca in Bulgaria. Mai exista o dilema care ne poate bloca procesul de inmatriculare: numerele rosii! Daca masina a avut de trei ori numere rosii inainte de inmatricularea in Bulgaria, nu veti primi un alt rand de numere rosii.

Scrie o intrebare ...
Dupa trimiterea mesajului, veti primi o confirmare pe emailul dvs.
Daca nu primiti confirmarea, inseamna ca nu ati introdus bine adresa de email!
Va rugam verificati si folderul SPAM!

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Automatic Google Translate

Romanian     English French German Hungarian Italian Spanish

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ceea ce inseamna inmatriculari in Bulgaria (promotii, stiri, noutati legislative).
Nume:
E-mail:

Stiri si Noutati

Gata! Faci puscarie...

[caption id="attachment_2258" align="alignleft" width="150"] carte falsa bulgaria- cu ...

Taxa Auto 2015,...

Toate masinile vor plati timbrul de mediu chiar ...

Verifica-ti asigurarea de...

De anul acesta iti poti verifica singur valabilitatea ...

Asigurari Bulgaria la...

Asigurari RCA de 400 euro/an in Bulgaria? Da, ...

Bulgarii schimba codul...

Fabrica de zvonuri din Romania a mai produs ...

Link-uri utile

 • Powered by Dorutz.
 • Anunturi cu oferte de vanzare masini second hand, informatii, noutati, inmatriculari ieftine.
 • Mobile.de - oferta masini second hand - Germania!
 • Verificare online auto furate Europa.
Magazin piese auto ieftine