Oferta ianuarie 2013:  Inmatriculare Bulgaria pe firma

Oferim inmatriculari pe firma bulgara cu actionariat romanesc cu procura / comodat titular (chiar si „pe numele tau”) cu toate taxele incluse (RAR, Impozit – optional, RCA – carte verde pentru un an) la urmatoarele preturi:

Valorile din paranteze reprezinta pretul inmatricularii (in euro) cu asigurare si carte verde platita in rate, respectiv o data la 3 luni.    

Tip autovehicul Pret inmatriculare simpla*
Auto persoane
sub 2000 cmc
425 EUR
(365)
Auto persoane
peste 2000 cmc
460 EUR
(375)
Auto Utilitara
indiferent de cilindree, sau kW
460 EUR
(375)

*Mai sus am numit Inmatriculare Simpla inmatricularea pe care o ofera 99% din dealerii de pe piata, adica fara inscriere la fisc (chiar daca declara contrariul). La acest tip de inmatriculare nu conteaza caracteristicile masinii, diferenta de pret facand-o doar asigurarea.

 Pentru persoanele informate si care vor sa circule in legalitate perfecta oferim: inmatriculare pe firma cu inscriere la fiscul bulgar (recomandarea noastra!), inmatriculare pe „numele dvs” cu rezidenta (domiciliu) si inmatriculare pe firma dvs bulgara .

Pentru aceste tipuri de inmatriculare puteti sa va calulati singur preturile >>aici<<

Despre actele necesare, procedura, durata procesului efectiv de inmatriculare, actele pe care le primiti dupa inmatriculare >>cititi aici<<

Alte taxe si mentiuni pentru masinile inscrise pe firma cu inscriere la fisc:

La inmatriculare se semneaza cu o persoana contractul, dar delegatia initiala poate cuprinde in afara titularului de contract oricate alte nume ce nu se taxeaza suplimentar. De asemenea, titularului i se elibereaza gratuit pe toata perioada contractului orice document suplimentar necesar in caz de litigiu cu firmele de asigurare (ex: lista de decont service) sau cu autoritatile sau delegatii scrise intr-o alta limba decat limba romana.

Delegatiile ocazionale pe numele altor persoane se comisioneaza cu 10 euro/delegatie, indiferent de numarul persoanelor trecute in delegatie.

Orice delegatie eliberata pe numele altei persoane din familie pe parcursul contractului nu se taxeaza.

In cazul in care vindeti masina si noul proprietar doreste sa ramana cu numerele bulgaresti (dvs cesionati contractrul) se taxeaza cu 50 euro.

De asemenea, daca aveti nevoie de declaratii notariale in Romania se comisioneaza cu 50 euro + taxa notariala, respectiv 100 euro+taxe notariale pentru Bulgaria. Pentru reinmatricularea masinii in Romania cu elibererea actelor necesare se percepe un comision de 50 euro.

Daca doriti ca masina sa fie predata in Bucuresti, la toate costurile, inclusiv de transport pe platforma la dus (daca este cazul), se adauga un comision de 50 euro (contravaloare transport Ruse-Bucuresti, cu taxele de pod incluse – cu predare a doua zi dimineata) . Va rugam, vedeti sectiunea Transport platforma.

Click aici pentru a vedea diferentele intre tipurile de inmatriculari in Bulgaria (avantaje si dezavantaje in functie de forma juridica).


 

Link-uri rapide:

Manager, Marc Vornicu

             
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Automatic Google Translate

Romanian     English French German Hungarian Italian Spanish

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ceea ce inseamna inmatriculari in Bulgaria (promotii, stiri, noutati legislative).
Nume:
E-mail:

Stiri si Noutati

Gata! Faci puscarie...

[caption id="attachment_2258" align="alignleft" width="150"] carte falsa bulgaria- cu ...

Taxa Auto 2015,...

Toate masinile vor plati timbrul de mediu chiar ...

Verifica-ti asigurarea de...

De anul acesta iti poti verifica singur valabilitatea ...

Asigurari Bulgaria la...

Asigurari RCA de 400 euro/an in Bulgaria? Da, ...

Bulgarii schimba codul...

Fabrica de zvonuri din Romania a mai produs ...

Link-uri utile

  • Powered by Dorutz.
  • Anunturi cu oferte de vanzare masini second hand, informatii, noutati, inmatriculari ieftine.
  • Mobile.de - oferta masini second hand - Germania!
  • Verificare online auto furate Europa.
Magazin piese auto ieftine