Oferim un serviciu sigur si legal de inmatriculare pe firma (la cerere putem pune numele dvs in acte) a autovehiculelor in Bulgaria.

Taxa ecologica bulgareasca (175 eur) se plateste integral, putand vedea inainte de inmatriculare chitanta in original.

Putem sa va trecem numele dvs in acte (asa zisa inmatriculare pe numele tau), daca doriti expres aceasta, dar nu o recomandam nimanui. Nu facem nici un efort suplimentar pentru aceasta, nu va costa nimic in plus, dar pe dvs nu va ajuta cu nimic. Din contra, sunteti trecut doar ca sofer si de exemplu cand vindeti masina cel care o cumpara este nevoit sa schimbe actele cu un cost de 210 euro. Numele dvs in acte creeaza confuzie (uneori cu buna stiinta) si in fata politistului caruia nu-i puteti spune ca acum v-a dat cineva masina, atata timp cat dvs sunteti trecut de ani de zile pe talon cu numele. Exista cei drept varianta inmaricularii reale pe numele dvs, dar cu schimbarea domiciliului in Bulgaria.

Atentie: inainte de a alege o forma sau alta de inmatriculare studiind avantajele si dezavantajele avute, cel mai important este sa deslusiti cine va ofera serviciul respectiv pentru a deduce daca oferta respectiva este reala!
(cititi mai multe in directorul Riscuri la inscrierea in Bulgaria!)

RECOMANDAREA NOASTRA: Infiintare firma proprie+inmatriculare!

>> Preturi inmatriculare <<

Procedurile in procesul de inmatriculare Bulgaria

(acte necesare, mod de lucru, cat dureaza inmatricularea, servicii post inmatriculare) le gasiti aici

ALTE SERVICII:

 • Inmatriculare pentru autovehicule, inclusiv masini deja inscrise in Romania
 • Inscrieri pe Bulgaria pentru auto importate din afara UE
 • Reinmatriculari pentru auto ce au deja numere bulgaresti, inscrise pe persoana fizica bulgara sau firme, doar daca detineti procura notariala bulgareasca de reprezentare
 • Prelungire ITP (inspectie tehnica periodica) si RCA (asigurare civila) pentru masinile inscrise in Bulgaria, ce au impozitele platite la zi
 • Infiintari firme
 • Obtinere rezidenta Bulgaria pentru 5 ani
 • Consultanta

Verificati grila de preturi cu promotiile aferente, sau cititi mai multe despre tipuri de inmatriculari in Bulgaria si procedura de inmatriculare.

Inmatriculare Bulgaria pentru auto importate din afara UE

Daca autoturismul second hand este provenit dintr-o tara non-UE se percepe taxa vamala 10 % si TVA 20 % si trebuie sa ajunga la Sofia pentru omologare. Daca proprietarul din talon este roman vama si TVA-ul se platesc in Romania. De asemenea se plateste comision vamal pentru eliberarea formularului T2L in Romania si unul pentru echivalare in vama bulgara, chiar daca vama este deja platita. Toata procedura dureaza pana la 2 saptamani si costa intre 1800 si 2500 euro, in functie de particularitatile masinii (in special daca este produsa in UE).

Reinmatriculari pentru auto ce au deja numere bulgaresti (se realizeaza foarte greu!) cost inmatriculare (cf. calculator)+ cheltuieli transfer juridic + impozit restant+penalitati

Pentru persoanele care au fost inselate la inmatriculare de catre diverse persoane, efectuam reinmatriculare pe firma la pretul de 650 euro + impozitul masinii (se plateste in avans) pentru inscrierea pe firma cu inscriere la fisc, din care se scade contravaloarea costului asigurarii daca ea mai este valabila. La reinmatriculare este necesara prezenta in Bulgaria a celui care are procura data de catre bulgar, sau a bulgarului pe numele caruia este inscrisa masina. Procura la procura, dvpdv juridic nu este valabila! Exista posibilitatea ca persoana cu procura sa nu fie prezenta, dar trebuie intrunite anumite conditii. De asemenea trebuie platit impozitul din urma (de la data inscrierii pana la zi). In acest moment procedurile de reinmatriculare sunt FOARTE DIFICILE. Impozitul masinii se percepe pentru un an in avans si depinde de anul de fabricatie si puterea masinii. Pentru siguranta dvs puteti asista la procesul de inscriere la fisc al masinii. In cazul in care aveti deja inmatriculata masina in Ruse si din diverse motive doriti sa o reinmatriculati pe firma noastra, nu este necesara prezenta masinii, numerele ramanand aceleasi. De asemenea, pentru masinile inscrise in Ruse, daca nu aveti procura, putem cauta proprietarul din acte pentru a reglementa situatia juridica. In general acestia percep 100 euro comision, cu taxa notariala inclusa, sau nu.

Tipuri de inmatriculare in Bulgaria si diferentele dintre ele.

Oferta recomandata de noi: inmatriculare pe firma proprie!

 

Link-uri rapide:

Manager, Marc Vornicu

             
 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Automatic Google Translate

Romanian     English French German Hungarian Italian Spanish

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ceea ce inseamna inmatriculari in Bulgaria (promotii, stiri, noutati legislative).
Nume:
E-mail:

Stiri si Noutati

Gata! Faci puscarie...

[caption id="attachment_2258" align="alignleft" width="150"] carte falsa bulgaria- cu ...

Taxa Auto 2015,...

Toate masinile vor plati timbrul de mediu chiar ...

Verifica-ti asigurarea de...

De anul acesta iti poti verifica singur valabilitatea ...

Asigurari Bulgaria la...

Asigurari RCA de 400 euro/an in Bulgaria? Da, ...

Bulgarii schimba codul...

Fabrica de zvonuri din Romania a mai produs ...

Link-uri utile

 • Powered by Dorutz.
 • Anunturi cu oferte de vanzare masini second hand, informatii, noutati, inmatriculari ieftine.
 • Mobile.de - oferta masini second hand - Germania!
 • Verificare online auto furate Europa.
Magazin piese auto ieftine